Home Banner
    Vrijdag 14 december 2018
Home
Bestuur
Lid worden
Activiteiten
Serre
Andere verenigingen
Foto's
Sponsors
Gastenboek
Vraag en aanbod
Nieuwsbrief
CaVeKa tijdschrift
Links
Contact
Inloggen
 

Gezocht

Secretaris/secretaresse

Wij zijn een drukke vereniging met een complexe agenda. De meesten van ons zijn vakkundig in het omgaan met planten, des te minder in het omgaan met het papierwerk. Wij hebben dringend een verslaggever/-geefster nodig die onze bestuursvergaderingen en voorbereidende werkvergaderingen kan registreren en de verslagen doorgeven aan diegenen die op de hoogte moeten gehouden worden.
Wij zoeken iemand die beroepshalve gewoon is om dit soort werk te doen en oog heeft voor het verenigingsleven in het algemeen. Uiteraard moet men met internet en email kunnen omgaan, een kennis van planten is niet nodig. Wij voorzien een 15-tal werkvergaderingen/jaar en een 5-tal grotere activiteiten. Normaal vergaderen wij als bestuur de 4de vrijdag van de maand, ledenvergadering 2de vrijdag, en soms komen er extra avonden bij.

Public relations man/vrouw

Een van onze zwakke punten is het aankondigen van onze activiteiten. Wij zoeken iemand met goede kennis om presentaties te maken, affiches, flyers, enz. Een goed contact met de media zal zeker gewaardeerd worden.

Boekhouder/fundraiser (m/v)

Wij hebben een trouwe kasmeester, wij voeren een vereenvoudigde boekhouding met een eigen controle systeem. Jaarlijks boeken wij 400 tot 500 financiële bewegingen. De prijs van de energie speelt ons de grootste parten om ons hoofd boven water te houden. Daarom is het nodig onze handel en wandel beter te commercialiseren en daarvoor is enige professionalisme nodig. Een vrijwilliger die ook nog weet hoe fondsen in te zamelen is welkom.

Medewerkers (m/v)

De cactusverzameling en de serre vormen samen de ruggengraat van de vereniging. Daar is werk aan zowel de planten als aan de serre. Wij willen kunnen rekenen op een groep van 15 man/vrouwen die één zaterdagnamiddag/maand een hanbdje willen komen toesteken. Dat zou het werk van enkelen verlichten én ons meer mogelijkheden geven.

Leden (m/v van 8 tot 88 jaar)

U bent plantenliefhebber? U wordt graag geïnformeerd over cultuur van mens, plant en dier wereldwijd? U houdt van een uitstap naar plantenkwekers, botanische tuinen, liefhebbers? U houdt van samenwerken, vrijetijdsbesteding, cultuur, eten, een babbel tussen pot en pint? U vindt onze activiteiten sympathiek? Sluit u dan aan bij onze vereniging. Lidgeld inclusief nationaal en lokaal tijdschrift 16 €/jaar (ook voor jongeren tot 18jaar) of 9 €/jaar indien u het nationaal tijdschrift elders betrekt.
Wij bieden gratis vast (vrijwilligers) werk met toekomst in aangename sfeer.
Contact via email aanbestuur@aylostera.bewww.aylostera.be
 
 
Ledenvergadering
 
Copyright © : 2009 - 2018 Cactusclub AYLOSTERA Aalst vzw. All rights reserved. Contact : bestuur@aylostera.be